Letní řezy

Dagmar Kazdová

Účastní se soutěže: Vypečené dobroty

Letní řezy

Postup přípravy

  1. Celá vejce vyšleháme s cukrem, přidáme olej, mouku, kakao a prášek a ještě pár minut šleháme. Potom upečeme na plechu vyloženém pečícím papírem. Vychladlý piškot potřeme marmeládou a poklademe kousky ovoce.

  2. V mléku uvaříme pudink, hned do horkého zašleháme máslo a poté přidáme oba tvarohy a ještě našleháme. Mírně zchladlý krém naneseme na vychladlé těsto a uhladíme.Necháme v lednici asi půl hodiny ztuhnout.

  3. Potom ušleháme obě šlehačky se ztužovači a natřeme na pudinkový krém. Dáme opět do lednice ztuhnout asi na 1 hodinu. Pak nakrájíme a ozdobíme ovocem.

    Podle návodu na sáčku uvaříme želatinu a potřeme štětečkem ovoce, aby neosychalo. Uchováváme v chladu.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte