Jablečno-tvarohový koláč s borůvkami a mandlovými lupínky

Oli

Jablečno-tvarohový koláč s borůvkami a mandlovými lupínky

Báječný šťavnatý lowcarb dezert, plný jablíček a bílkovin.

Děkujeme za recept Robertovi Bertu Fraitovi :)

Postup přípravy

  1. Upečená jablka nechat vychladnout, oloupat, zbavit jadřince a rozmačkat.

    Přidat tvaroh, vejce, chia semínka, prášek do pečiva, erythrol a jablečnou vlákninu.

    Směs promíchat do hladkého těsta a nechat 10–15 minut odstát, aby chia nabobtnala.

  2. Nalít do formy vyložené pečicím papírem.

    Péct při 180 °C asi 50 minut dozlatova.

    Po vychladnutí ozdobit tvarohem, čerstvými borůvkami a mandlovými lupínky.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte