KEFÍROVÁ PÍCHANÁ BUCHTA

Danula

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

KEFÍROVÁ PÍCHANÁ BUCHTA

A chtělo to taky nějakou rychlovku ke kafi. Je dobré mít v záloze pár osvědčených a hlavně rychlých receptů, které zaručeně nezklamou.

Tohle je jeden z nich.

Zvládnete ho "levou zadní" a úspěch je zaručen.

Postup přípravy

  1. V míse smícháme všechny suché suroviny, pak přidáme všechny tekuté přísady, všechno důkladně promícháme a nalijeme na menší hluboký plech (32x22cm), vymazaný máslem a vysypaný hrubou moukou. Pečeme v troubě na 170 stupňů přibližně 25 minut.

  2. Ihned zatepla propícháme obráceným koncem vařečky (ale ne až úplně na samé dno), polijeme kakaovou polevou (dbáme na to, aby pěkně zatekla do všech skulin) a posypeme strouhaným kokosem.

  3. Poleva: 160g rozpuštěného másla, 2 lžíce horké vody, 4 lžíce rumu, 4 lžíce holandského kakaa, 200g moučkového cukru.

    Vše jen smíchat a vyšlehat vidličkou dohladka.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte