ARAŠÍDOVÁ ROLÁDA S ČOKOLÁDOVÝM KRÉMEM

Danula

Účastní se soutěže: Voňavé vaření

ARAŠÍDOVÁ ROLÁDA S ČOKOLÁDOVÝM KRÉMEM

Skvělý moučník ke kávě...

Postup přípravy

  1. Bílky šlehat do velmi husté pěny, po částech přišlehat cukr a nakonec už jen vařečkou lehce vmíchat mouku s ořechy. Natřít na velký plech, vyložený pečícím papírem, který raději ještě potřeme máslem, těsto hustě posypat moučkovým cukrem a péct 12-15 minut na 180 stupňů.

  2. Poté stáhnout i s papírem na kuchyňskou linku a ještě teplé zavinout a nechat takto vychladnout. Pak rozmotat, natřít náplní a opět srolovat, zároveň při stáčení odstraňovat pečící papír. Nechat zatuhnout v lednici.

  3. V misce vyšleháme tvaroh s pudinkovým práškem. V druhé nádobě vyšleháme pařížskou šlehačku a poté obě směsi smícháme dohromady.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte