Květáková pizza - nízkosacharidová

Ali

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Květáková pizza - nízkosacharidová

Famózní low carb (LC) a keto pizza. Zkuste a báječný oběd či večeři vám pochválí celá rodina...

Postup přípravy

  1. Celý květák (velký) uvařený. Dala jsem trochu zchladnout. Rozšťouchala jsem mačkadlem na brambory, osolila a přidala 2 vejce a asi 100g strouhaného sýra, rozmíchala a naplácala na plech.

    Upéct asi 20min do lehce zlatova.

  2. Na to rajčatovou šťávu nebo pyré. Koření na pizzu, šunka, porek. Do 4 stran plechu jsem klepla vejce a vidličkou propíchla žloutek, ten jsem trochu roztáhla do stran. V podstatě se vejce sama rozprostřela po plechu. Pravidelně po plechu jsem dala mozzarelu a kozí sýr. Dala jsem péct na cca 15min, těsně před koncem, jsem tam naházela zbytek kuřecích grilovaných kousků masa. 5 min dopéct na prohřátí masa a je hotovo.

  3. Na hotovou pizzu jsem naházela zelené listy mangoldu, co byl v mrazáku :)

    Pizza je sytá, výborná a je toho hodně.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte