Velmi sytý lowcarb dezert či snídaně, plný bílkovin.
Děkujeme Ludmile Havlové za recept :)
- 30m
- 8 kusů
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
250 g |
250 g |
200 g |
200 g |
150 g |
150 g |
1 kus |
1 kus |
1 lžíce |
1 lžíce |
Navrch | |
2 hrsti |
2 hrsti |
200 g |
200 g |
Postup přípravy
-
Vymícháme těsto, nalít polovinu do formy na biskupák, poklást ovocem a nalít zbytek, znovu poklást ovoce - upečeme. Po vychladnutí vyjmeme z formy(je třeba použít pečící papír), ozdobíme zakysankou a slaným karamelem(dezert je velmi sytý).
Makronutrienty
27%
31%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 643 kJ | 891 kJ |
Kalorická hodnota | 154 kcal | 213 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
7,09 g
2,16 g |
9,83 g
2,99 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,709 SVJ | 0,983 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
11 g
3,5 g |
15,3 g
4,85 g |
Bílkoviny | 8,14 g | 11,3 g |
Sůl | 0,208 g | 0,288 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů