
Nízkosacharidový (low carb) ovocný koláč - zdravý dezert či snídaně.
- 45m
- 12 kusů
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
100 g |
100 g |
120 ml |
120 ml |
2 kusy |
2 kusy |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
Náplň | |
250 g |
250 g |
20 ml |
20 ml |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
220 g |
220 g |
Postup přípravy
-
Ingredience na těsto smicham, přendám do formy a rukama těsto rozprostřu. Dám do trouby a peču na 180 °C 10 min.
-
Mezitím smicham ingredience na náplň kromě ovoce. Náplň dám na korous, posypu ovocem a dám péct na 180 °C 30 min. Kdo má rád drobenku může si nějakou dát.
Makronutrienty
39%
34%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 567 kJ | 0 J |
Kalorická hodnota | 135 kcal | 0 cal |
Sacharidy
z toho cukry |
9,4 g
5,18 g |
0 g
0 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,94 SVJ | 0 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
6,57 g
3,42 g |
0 g
0 g |
Bílkoviny | 8,07 g | 0 g |
Sůl | 0,119 g | 0 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů