Dvoubarevná panna cotta - LC

Aneta Schneiderová

Dvoubarevná panna cotta - LC

Oblíbený low carb dezert, jednoduchý na přípravu.

www.instagram.com/anetschneiderova/

Postup přípravy

  1. Nejdříve uděláte vanilkovou část - smetanu si zahřejete a přidáte k ni želatinu (připravenou podle návodu), vanilkový extrakt a sladidlo a promícháte, hlavně ať se Vám nezačne vařit a poté nalejete do formiček, které si přidržíte třeba prkénky nakřivo↗️aby Vám hladina ztuhla “křivě”. Dáte do lednice alespoň na hodinu.

  2. Poté jestli máte čerstvé jahody tak je rozmixujete, já použila mražené, takže jsem je jen rozmačkala vidličkou, přidáte k druhé smetaně a dáte ohřívat, přidáte želatinu a případně sladidlo a formičky plníte již rovnoměrně. Dáte znovu do lednice přes noc nejlépe a druhý den vyklopíte. Doufám, že bude chutnat.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte