Díky projektu Jídelní plán - Život2.0 jsem se naučila jíst lowcarb - tj. nízkosacharidově. To mne přivedlo k tomu, naučit se připravovat jídlo rychle a zdravě.
- 10m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
| pomazánka | |
|---|---|
|
2 kusy |
2 kusy |
|
30 g |
30 g |
|
80 g |
80 g |
|
5 g |
5 g |
| pomazánka | |
Postup přípravy
-
Na teflonové pánvičce rozpusťte máslo a osmažte vajíčka. Ty po vystydnutí přesuňte do misky, přidejte čerstvý sýr a okapanho tuňáka. Dozdobit můžete pažitkou nebo jarní cibulkou. Dobrou chuť :O).
Makronutrienty
2%
57%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 648 kJ | 1 458 kJ |
| Kalorická hodnota | 155 kcal | 348 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
0,487 g
0,636 g |
1,1 g
1,43 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,049 SVJ | 0,11 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
10,4 g
3,83 g |
23,4 g
8,62 g |
| Bílkoviny | 14,5 g | 32,7 g |
| Sůl | 0,794 g | 1,79 g |
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů














