- 3m
- 1 kus
- jednoduché
Postup přípravy
-
Bagetu rozřízneme, případně, když je větší, tak na plátky, každý kousek potřeme margarinem. Bagetu pečme na suché pánvi z každé strany asi 1 minutu.
Posypeme bylinkami.
-
Správně připravená bageta je křupavá a voní po bylinkách. Podáváme horkou.
Makronutrienty
81%
13%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 134 kJ | 1 247 kJ |
Kalorická hodnota | 271 kcal | 298 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
51 g
0,965 g |
56,1 g
1,06 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 5,1 SVJ | 5,61 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
4,11 g
0,842 g |
4,52 g
0,926 g |
Bílkoviny | 7,91 g | 8,7 g |
Sůl | 1 g | 1,1 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů