Čočkový chlebíček

Romča

Čočkový chlebíček

Postup přípravy

  1. Čočku namočíme nejlépe přes noc. Vodu slijeme a čočku dáme mixovací nádoby. Přidáme sůl a vejce a tyčovým mixérem rozmixujeme. Dále přidáme semínka, kypřící prášek, pepř, nakrájenou mozarellu, olej, špenátové lístky a promícháme. Přendáme do silikovové chlebíčkové formy, těsto uhladíme a posypeme semínky.

  2. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 st. asi 45 - 50 minut. Vyzkoušíme špejlí zda se těsto nelepí.

    Hotový chlebíček necháme vychladnout ve formě na mřížce, vychladlý vyklopíme. (Silikonovou formu nemusíme vymazávat. )

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte