Příprava neprůstřelné kávy je naprosto jednoduchá a rychlá. Vystačíme si jen s minimem ingrediencí a kuchynského nádobí.
Dokáže nahradit snídani, svačinu i běžné jídlo díky svému bohatému složení.
- 10m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Káva | |
---|---|
17 g |
17 g |
250 ml |
250 ml |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 kus |
1 kus |
Navrch | |
4 lžíce |
4 lžíce |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Dáme vařit vodu na 95°C a zalijeme jí kávu ve frenchpressu.
-
Slijeme do nádoby, v níž budeme mixovat.
Přidáme lžíci kokosového oleje, jeden žloutek a umixujeme.
-
Tato káva vás dokáže zasytit díky bohatému obsahu tuků,jedná se o velmi zajímavý nápoj ze zdravotního hlediska, protože nasycené tuky s sebou nesou mnoho benefitů.
-
Přelijeme do sklenice, ozdobíme šlehačkou a skořicí.
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů