
- 25m
- 6 porcí
- jednoduché
Potřebné suroviny
400 g |
400 g |
šunka, (kvalitní výběrová nebo nejvyšší jakosti) 400 g |
400 g |
200 g |
200 g |
8 kusů |
8 kusů |
1 kus |
1 kus |
140 g |
140 g |
150 g |
150 g |
bílý jogurt řeckého typu nízkotučný 200 g |
200 g |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Nejprve si uvaříme vejce natvrdo, zchladíme a oloupeme je. Slijeme celer a kukuřici, necháme je vykapat na sítku. Cibulku, šunku a vejce nakrájíme na malé kousky. Vše smícháme, ochutíme soli a pepřem.
Pokud hledáte chuťovou obměnu, můžete přidat například kapary nebo nasekanou petrželku.
Makronutrienty
20%
52%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 470 kJ | 0 J |
Kalorická hodnota | 112 kcal | 0 cal |
Sacharidy
z toho cukry |
4,02 g
1,51 g |
0 g
0 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,402 SVJ | 0 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
5,84 g
3,39 g |
0 g
0 g |
Bílkoviny | 10,7 g | 0 g |
Sůl | 1,3 g | 0 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů