Rychlý lowcarb dezert, plný čerstvého ovoce..
Budu ráda i za sledování na instagramu:
https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=NGExMmI2YTkyZg==
- 25m
- 8 porcí
- středně obtížné
Potřebné suroviny
| Korpus 20 cm | |
|---|---|
|
mouka mandlová z mandlových jader 180 g |
180 g |
|
65 g |
65 g |
|
2 kusy |
2 kusy |
|
5 lžic |
5 lžic |
| Náplň | |
|
500 g |
500 g |
|
měla jsem Slaný karamel 10 g |
10 g |
|
20 g |
20 g |
|
50 g |
50 g |
|
1 hrst |
1 hrst |
Postup přípravy
-
Máslo rozpustíme, smícháme s mandlovkou, kokosem a vejci. Vtlačíme do formy (20 cm) vyložené pečícím papírem, uděláme vidličkou pár vpichů a pečeme dozlatova na 190 stupňů.
-
Smícháme si tvarohy se sladidlem dle chuti.
Na vychladlou krustu dáme tvaroh, ozdobíme ovocem a dáme vychladit do lednice.
Makronutrienty
20%
25%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 1 143 kJ | 1 593 kJ |
| Kalorická hodnota | 273 kcal | 381 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
8,15 g
2,64 g |
11,4 g
3,68 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,815 SVJ | 1,14 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
23,3 g
9,76 g |
32,5 g
13,6 g |
| Bílkoviny | 10,3 g | 14,3 g |
| Sůl | 0,094 g | 0,131 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů














