Od Michaely Milbauerové bezva tip na dobrý nízkosacharidový oběd. Doplníme čerstvou zeleninou a za 35 minut hotový oběd!
- 35m
- 3 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
| Hmota | |
|---|---|
|
300 g |
300 g |
|
200 g |
200 g |
|
50 g |
50 g |
|
1 kus |
1 kus |
|
1 lžíce |
1 lžíce |
|
2 špetky |
2 špetky |
|
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Na necelych 30dkg mleteho masa velika hrst kysaneho zeli, vyzdimaneho. Hrst smazene, krupave cibulky, vejce jedno, pepr, sul a lžíce lnene mouky. Pekla jsem na horkovzduchu 170°C pul hodiny.
Makronutrienty
9%
43%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 663 kJ | 1 361 kJ |
| Kalorická hodnota | 158 kcal | 325 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
2,06 g
5,44 g |
4,23 g
11,2 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,206 SVJ | 0,423 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
11,8 g
4,11 g |
24,2 g
8,44 g |
| Bílkoviny | 10,4 g | 21,3 g |
| Sůl | 0,795 g | 1,63 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů














