Dobré lowcarb jídlo od Jitky Szkanderové, děkujeme :)
- 20m
- 15 kusů
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
mletá 250 g |
250 g |
nastrouhat najemno 1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
10 g |
10 g |
1 snítka |
1 snítka |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
1 lžíce |
1 lžíce |
Postup přípravy
-
Dobře promíchat a smažit menší karbanátky. Mně jich vyšlo 15 ks.
Makronutrienty
16%
64%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 465 kJ | 145 kJ |
Kalorická hodnota | 111 kcal | 34,8 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
3,42 g
1,43 g |
1,07 g
0,449 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,342 SVJ | 0,107 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
4,36 g
1,35 g |
1,36 g
0,423 g |
Bílkoviny | 13,9 g | 4,36 g |
Sůl | 0,925 g | 0,289 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů