- 2h
- 40 porcí
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
250 g |
250 g |
120 g |
120 g |
300 g |
300 g |
80 g |
80 g |
Náplň | |
250 g |
250 g |
zahuštěné kondenzované mléko slazené 150 g |
150 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
Poleva | |
200 g |
200 g |
Postup přípravy
-
udělat těsto,nechat odpočinout,vykrojit oválky a slepit krémem.polovinu máčet v čokoládě a ozdobit půlkou mandleové oválky s karamel.krémem —
Makronutrienty
50%
6%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 2 019 kJ | 0 J |
Kalorická hodnota | 483 kcal | 0 cal |
Sacharidy
z toho cukry |
40 g
22,1 g |
0 g
0 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 4 SVJ | 0 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
34,7 g
13,8 g |
0 g
0 g |
Bílkoviny | 5,05 g | 0 g |
Sůl | 0,069 g | 0 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů