Oblíbený lowcarb dezert, chutná vždy každému :)
Ať chutná a nezapomeňte mě označit jestli budete zkoušet❤️
https://www.instagram.com/anetschneiderova/
- 30m
- 8 kusů
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Korpus | |
---|---|
5 kusů |
5 kusů |
1 špetka |
1 špetka |
60 g |
60 g |
20 g |
20 g |
kakaový prášek, holandské kakao 1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
Krém | |
2 kusy |
2 kusy |
2 lžičky |
2 lžičky |
Poleva | |
50 g |
50 g |
2 lžičky |
2 lžičky |
Postup přípravy
-
Bílky vyšleháte se solí, žloutky smícháte s ostatními ingrediencemi a poté postupně s bílky. Dáte do vymazané formy a pečete na 160 stupňů cca 20 minut.
-
Tvarohy si smícháte se sladidlem a navrstvíte na vychladlý korpus. Dejte na chvíli do lednice.
Čokoládu rozpustíte ve vodní lázni společně s olejem a polijete postupně vychlazenou tvarohovou vrstvu.
-
Dáme nejlépe přes noc vychladit, zdobíme čerstvým ovocem.
Makronutrienty
23%
32%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 950 kJ | 1 128 kJ |
Kalorická hodnota | 227 kcal | 270 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
8,41 g
3,55 g |
9,99 g
4,22 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,841 SVJ | 0,999 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
16,8 g
7,28 g |
19,9 g
8,64 g |
Bílkoviny | 12,1 g | 14,4 g |
Sůl | 0,26 g | 0,308 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů