Krůtí roláda s houbami a anglickou slaninou - LC

Luci

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Krůtí roláda s houbami a anglickou slaninou - LC 1 další fotka

Plněnou roládou potěšíte jistě každou návštěvu. Oběd efektní, výborný a zdravý, splňující low carb (nízkosacharidové) i keto stravování, pokud přílohu zvolíme vhodně.

Postup přípravy

  1. Maso si nakrojíme tak, aby vznikl co největší plát. Ten si opatrně naklepeme, osolíme a opepříme.

  2. Houby si orestujeme na ghí, osolíme a opepříme.

    Plát masa pokryjeme plátky anglické slaniny, asi polovinou houbové směsi a zavineme do rolády. Kraje sepneme párátky.

  3. Roládu orestujeme na ghí ze všech sran, vložíme na pekáček a dáme do trouby péct. Přidáme zbytek hub, mírně podlijeme vodou a pečeme doměkka asi 1 hodinu.

  4. Jako příloha se hodí kedlubnové brambory, květáková rýže, dýňové pyré...

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte