Krekry semínkovo-sýrové

Krekry semínkovo-sýrové 1 další fotka

Skvělá lowcarb křupavá a zdravá příloha...na cesty i k vínu.

Děkujeme Zuzce Causeway za recept :)

Postup přípravy

  1. Vše dobře promícháme a dáme na pekáč s pecím papírem.

    Pořádně namačkáme na plech, aby vznikla tenká placka a dáme péct na 180°C, dokud to nezezlátne ,zkouška jak jinak než špejle :)

  2. Nechat mírně zchladnout a nakrájet na kostky nebo jak chcete, až vychladnou pořádně tak jsou moc dobré a hlavně křupavé.

  3. A tip co ke krekrům: Dýni si očistíme, nakrájíme na větší kostky, krátce povaříme v osolené vodě. Až jsou na zkus tak slejeme vodu, mezi tím si nakrájíme cibuli na kostičky ,osmahnem na kokosovém oleji.

    Pak přidáme na kolečka nakrájenou klobásu ,chvilku restujeme a pak přidáme připravenou dýni a restujeme znova. Osolíme, trochu pepře a je hotovo.

    Dip je zakysanka s česnekem a pórkem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte