- 2h
- 40 porcí
- jednoduché
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
280 g |
280 g |
180 g |
180 g |
2 kusy |
2 kusy |
200 g |
200 g |
kakaový prášek, holandské kakao 80 g |
80 g |
Na slepení | |
200 g |
200 g |
Na ozdobu | |
100 g |
100 g |
Postup přípravy
-
Ze surovin uděláme těsto, strojkem vytvoříme tyčky. Upečeme.
-
Vychladlé slepujeme zavařeninou, máčíme v bílé polevě.
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů