
Oblíbená víkendová lowcarb snídaně, doplním ovocem a jogurtem.
Nápady a inspirace zde ❤️↙️
https://www.instagram.com/p/Cbh9AsqMfvj/...
- 5m
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
100 g |
100 g |
2 kusy |
2 kusy |
2 lžíce |
2 lžíce |
20 g |
20 g |
4 lžíce |
4 lžíce |
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Vše jsem si rozmixovala a upekla ve vaflovači. Nahoru jsem dala jogurt lehce oslazený čekankovým sirupem a rozmixované jahody.
Makronutrienty
9%
33%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 934 kJ | 1 364 kJ |
Kalorická hodnota | 223 kcal | 326 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
2,85 g
1,96 g |
4,16 g
2,87 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,285 SVJ | 0,416 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
18,4 g
7,74 g |
26,9 g
11,3 g |
Bílkoviny | 10,3 g | 15 g |
Sůl | 0,844 g | 1,23 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů