Rychlý okurkový salát s tuňákem

Adéla Kábelová

Rychlý okurkový salát s tuňákem

Velmi jednoduchý a rychlý recept, který má hodně bílkovin a málo kalorií. Příprava zabere max 5 minut a je skvělý, když se člověku moc nechce vařit, ale přesto se chce dobře a zdravě najíst.

Postup přípravy

  1. Mini (snack) okurky, které jsem podélně překrojila a poté krájela příčně na půl kolečka. K tomu jsem přidala na menší kostičky pokrájenou červenou cibuli a k tomu přidala tuňáka (bez nálevu). Vše jsem dala do skleněné uzavíratelné nádoby, přidala řecký jogurt, trochu majonézy, sójové omáčky, citrónové šťávy (případně i srirachu, pokud máme rádi pálivé), sůl, pepř. Nádobu jsem uzavřela víčkem a pořádně protřepala. Hotovo!

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte