
Skvělá lowcarb příloha, užijete jakoukoliv sezónní zeleninu.
Děkujeme Lence Divínové za tip :)
- 20m
- 3 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Zelenina | |
---|---|
300 g |
300 g |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
5 kusů |
5 kusů |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
1 g |
1 g |
1 špetka |
1 špetka |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Zeleninu si oloupeme a nakrájíme na kousky.
Smícháme s kořením a olejem a dáme péct asi 15minut/200°C.
Použijeme jakoukoliv sezónní zeleninu - cuketu, mrkev, kedlubny...
Makronutrienty
86%
10%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 288 kJ | 0 J |
Kalorická hodnota | 68,8 kcal | 0 cal |
Sacharidy
z toho cukry |
14,9 g
4,89 g |
0 g
0 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 1,49 SVJ | 0 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
0,66 g
0,091 g |
0 g
0 g |
Bílkoviny | 1,7 g | 0 g |
Sůl | 0,417 g | 0 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů