Aneb “smažák” ve zdravější verzi. Já měla camembert, ale můžete použít i eidam. Místo kečupu používám rajčatový protlak z dm.
- 15m
- 2 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
1 kus |
1 kus |
1 špetka |
1 špetka |
dejte tolik, abyste vše obalili 5 lžic |
5 lžic |
200 g |
200 g |
Postup přípravy
-
Camembert jsem rozřízla napůl, ale není to nutné. Pak jsem obalila v trojobalu: lahůdkové droždí -> vejce -> lahůdkové droždí. Osmahnuto na ghí.
Makronutrienty
7%
57%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 148 kJ | 1 900 kJ |
Kalorická hodnota | 274 kcal | 454 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
3,13 g
1,93 g |
5,17 g
3,2 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,313 SVJ | 0,517 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
16,5 g
14,2 g |
27,3 g
23,5 g |
Bílkoviny | 25,8 g | 42,6 g |
Sůl | 1,82 g | 3,01 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů