MLETÉ MASO NA ŠPAGETOVÉM LŮŽKU - nízkosacharidové

Ali

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

MLETÉ MASO NA ŠPAGETOVÉM LŮŽKU - nízkosacharidové

Oběd skvělý low carb(LC) a keto, celkem rychle hotový a ještě rychleji snědený...doporučuji si toto mleté maso se špagetovou dýní uvařit...když je čas dýní :)

Postup přípravy

  1. Špagetovou dýni rozkrojíme, upečeme doměkka.

    Vidličkou si dužinu vydlabeme - vzniknou nám jakési špagety, ty budou sloužit jako lůžko pro maso.

  2. Mleté maso vepřovo/hovězí zarestované na větší cibuli, 2 žampiony na plátky, koření na špagety, sůl, česnek a trochu 100% rajčatové šťávy, jakmile se zredukuje hustota, hned odstavím.

  3. No a podáváme :), na závěr můžete posypat sýrem. Bylo to výborné.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte