Maková bábovka

waytohealth

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Maková bábovka

Zdravá a dobrá maková bábovka bez cukru. Banán osladí bábovku dostatečně, ale pokud někomu nestačí, přidejte sladidlo.

Postup přípravy

  1. Smícháme vše sypké. Vejce, banán a tvaroh rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme sypkou směs a pořádně promícháme (pro lepší propojení můžeme ještě projet tyčovým mixérem na nejnižší výkon). Formu na bábovku vymažeme ghí (či jiným tukem) a vysypeme kokosovou nebo jinou moukou. Nalijeme do ní těsto a dáme péct do vyhřáté trouby na 180 stupňů cca 35 minut.

    Smícháme vše sypké. Vejce, banán a tvaroh rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme sypkou směs a pořádně promícháme (pro lepší propojení můžeme ještě projet tyčovým mixérem na nejnižší výkon). Formu na bábovku vymažeme ghí (či jiným tukem) a vysypeme kokosovou nebo jinou moukou. Nalijeme do ní těsto a dáme péct do vyhřáté trouby na 180 stupňů cca 35 minut.
    Smícháme vše sypké. Vejce, banán a tvaroh rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme sypkou směs a pořádně promícháme (pro lepší propojení můžeme ještě projet tyčovým mixérem na nejnižší výkon). Formu na bábovku vymažeme ghí (či jiným tukem) a vysypeme kokosovou nebo jinou moukou. Nalijeme do ní těsto a dáme péct do vyhřáté trouby na 180 stupňů cca 35 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte