Low carb SUSHI NILGIRI

Jídelní plán

Low carb SUSHI NILGIRI

Sashimi na low carb? Žádný problém. Miluju sushi a květáková varianta mi přijde více než důstojnou náhradou klasické rýže. Určitě vyzkoušejte:)

Postup přípravy

  1. Navíc budete potřebovat mléko - stačí jeden hrnek a zbytek doplnit vodou. Dále 2 lžíce rýžového octa navíc.

    Květák nasekejte najemno, přidejte sůl, dvě lžíce octa a uvařte v mléce - stáhne část květákové pachuti. V receptu mléko neuvádíme - po uvaření ho slijeme a nezapočítáme tak do nutričních hodnot.

    Uvařený květák slijte, nechte vykapat a vychladit. Ochuťte dle vlastní chuti směsí soli, octa, erythritolu. Navlhčenou rukou nebo lžící formujte malé hromádky. Z uvedeného množství vyjde 12 větších anebo 15 menších kousků.

    Lososa nakrájíme na kousky tak, aby po položení hrudku zakryly. Obtočíme řasou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte


Další recepty, které vám budou zaručeně chutnat