Langoš v nízkosacharidovém (lowcarb) podání je stejně výborný jako běžný, jen zdravější...
- 10m
- 5 kusů
- jednoduché
Potřebné suroviny
| Těsto | |
|---|---|
|
3 kusy |
3 kusy |
|
120 g |
120 g |
|
1 špetka |
1 špetka |
|
na smažení 50 ml |
50 ml |
| Na potření | |
|
5 lžic |
5 lžic |
|
3 lžičky |
3 lžičky |
|
1 špetka |
1 špetka |
|
1 špetka |
1 špetka |
|
5 kusů |
5 kusů |
|
100 g |
100 g |
Postup přípravy
-
Mozarellu bez nálevu, vejce a sůl dám do mixéru a rozmixuji.
-
Pak smazim na panvi na trošce olivového oleje.
Potřu ochuceným protlakem a sypu sýrem.
Jsou výborné!
Makronutrienty
8%
36%
| Čeho | na 100 g | na 1 kus |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 1 210 kJ | 1 199 kJ |
| Kalorická hodnota | 289 kcal | 287 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
3,61 g
0,519 g |
3,58 g
0,514 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,361 SVJ | 0,358 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
23,9 g
9,26 g |
23,7 g
9,18 g |
| Bílkoviny | 15,2 g | 15 g |
| Sůl | 1,21 g | 1,19 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů














