Langoš v nízkosacharidovém (lowcarb) podání je stejně výborný jako běžný, jen zdravější...
- 10m
- 5 kusů
- jednoduché
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
3 kusy |
3 kusy |
120 g |
120 g |
1 špetka |
1 špetka |
na smažení 50 ml |
50 ml |
Na potření | |
5 lžic |
5 lžic |
3 lžičky |
3 lžičky |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
5 kusů |
5 kusů |
100 g |
100 g |
Postup přípravy
-
Mozarellu bez nálevu, vejce a sůl dám do mixéru a rozmixuji.
-
Pak smazim na panvi na trošce olivového oleje.
Potřu ochuceným protlakem a sypu sýrem.
Jsou výborné!
Makronutrienty
15%
33%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 134 kJ | 1 264 kJ |
Kalorická hodnota | 271 kcal | 302 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
6,36 g
0,479 g |
7,09 g
0,534 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,636 SVJ | 0,709 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
21,3 g
8,24 g |
23,8 g
9,18 g |
Bílkoviny | 13,8 g | 15,4 g |
Sůl | 1,11 g | 1,24 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů