
- 10m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Kuřecí prso překrojíme na menší kousky a zlehka naklepeme přes fólii.
Z obou stran osolíme, opepříme a posypeme tymiánem.
Na másle opečeme z obou stran.
Makronutrienty
1%
82%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 562 kJ | 1 452 kJ |
Kalorická hodnota | 134 kcal | 347 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
0,322 g
0,008 g |
0,831 g
0,021 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,032 SVJ | 0,083 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
4,51 g
1,83 g |
11,6 g
4,73 g |
Bílkoviny | 21,8 g | 56,4 g |
Sůl | 1,43 g | 3,69 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů