Kuřecí maso na hořčici a cibuli s vařenou kedlubnou - LC

Laduš

Kuřecí maso na hořčici a cibuli s vařenou kedlubnou - LC

Velmi chutné a jednoduché low carb jídlo, brzy hotové.

Na talíři vždy doplním čerstvou barevnou zeleninou.

Postup přípravy

  1. Jednu velkou kedlubnu jsem oloupala, nakrájela na kostičky a uvařila v osolené vodě s trochou kurkumy. Po scezení jsem přidala máslo.

  2. Dvě menší kuřecí prsa jsem nakrájela na kousky a dala do misky. Osolila jsem, okořenila čerstvě mletým barevným pepřem, přidala jsem dva velké stroužky prolisovaného česneku, půlku velké kapie nakrájené na malé kousíčky, jednu vrchovatou lžičku hořčice, lístky z několika snítek saturejky a trochu citrónové šťávy. Vše jsem důkladně promíchala.

  3. Velkou cibuli jsem rozkrojila napůl a každou půlku jsem nakrájela na tenké plátky. V pánvi jsem rozehřála olivový olej a cibuli jsem osmahla do zlatova na mírném plameni. Pak jsem přidala masovou směs a zprudka orestovala.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte