Krémová polévka z červené řepy s řapíkatým celerem a kokosovým mlékem !!!!

Food by Heart

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Krémová polévka z červené řepy s řapíkatým celerem a kokosovým mlékem !!!!

Tato polévka je velmi chutná a hlavně zdravá!!!

Červená řepa a řapíkatý celer jsou našemu zdraví velice prospěšné a když ještě chutnají, je to paráda:-)

Postup přípravy

  1. Nejprve si nakrájíme červenou řepu , mrkev, řapíkatý celer a vložíme do pekáče.Přidáme kokosový olej, sůl, pepř a mletý kmín a dáme zapéct do trouby na 180°C cca 45 minut.

  2. Pak si rozehřejeme v hrnci lžíci kokosového oleje, přidáme nakrájenou cibuli a kousek čerstvého zázvoru a orestujeme, nakonec přihodíme pečenou červenou řepu a zalijeme zeleninovým vývarem.

  3. Povaříme, rozmixuje tyčovým mixérem a přilijeme 250 ml kokosového mléka.

    Můžeme ještě promixovat, aby byla hladší.

    Nakonec do talíře přidejte kousek pokrájeného řapíkatého celeru, a kousek čerstvého kozího sýra.Chutná výtečně:-)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte