KAPUSTOVÉ KARBANÁTKY S MLETÝM MASEM A KEDLUBNOU NA SLANINĚ

Oli

KAPUSTOVÉ KARBANÁTKY S MLETÝM MASEM A KEDLUBNOU NA SLANINĚ

Luxusní lowcarb oběd, s čerstvou kapustou je skvělý!

Děkujeme Věře Husákové za recept :)

Postup přípravy

  1. Na slanině osmažím cibuli, kterou jsem trochu osolila. Kapustu vařím v osolené vodě 5 minut, nechám vychladnout, vykrájím tvrdá žebra, nakrájím na malé kousky a vyždímu.

  2. Oboje dám do mísy, přidám mleté maso, vejce, lahůdkové droždí, sůl, pepř a pořádně promíchám. Nechám v lednici půl hodiny odležet, osmažím na sádle a osuším na papírové utěrce.

  3. Kedlubnu uvařím v osolené vodě s kurkumou, na pánvi osmažím slaninu s cibulkou, přidám kedlubnu a krátce spolu opeču.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte