Kachní vývar s játrovými knedlíčky

Lenny73

Kachní vývar s játrovými knedlíčky

Polévka je grunt, a takový lowcarb vývar...mňam!

Další recepty můžete najít zde:

https://www.instagram.com/p/CgG8GMfLDw4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Postup přípravy

  1. Skelet a zeleninu si v hrnci opečeme dozlatova, pak přidáme koření a zalijeme vodou. Necháme táhnout na mírném ohni dle vašich představ (já v rámci úspory času dělala v multifunkčním hrnci Salente Cuco na program dušení 50 minut), poté scedíme.

  2. Vše si rozmixujeme v mixéru a zahustíme lněnou moukou dle potřeby.

  3. Do scezeného vývaru dáme knedlíčky a vaříme je cca 15 minut (zkoušíme rozkrojením). Poté přidáme ještě uvařenou zeleninu.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte