Od včera mi zbylo pyré z máslové dýně, tak jsem k tomu trošku zaexperimentovala. Je to bomba a moje lowcarb chuťové buňky jsou šťastné:))
- 2h
- 6 porcí
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
1 kus |
1 kus |
1 hlávka |
1 hlávka |
1 lžíce |
1 lžíce |
200 g |
200 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Kachnu jsem nejdříve trochu předpekla. Pak jsem ji “vypodložila” pokrájenou hlávkou zelí, to jsem zakápla červeným vinným octem a nasypala rybíz. No kompletně lahoda.
Makronutrienty
12%
31%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 743 kJ | 5 605 kJ |
Kalorická hodnota | 178 kcal | 1 340 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
3,08 g
0,141 g |
23,2 g
1,07 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,308 SVJ | 2,32 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
15,3 g
4,45 g |
115 g
33,5 g |
Bílkoviny | 8,4 g | 63,3 g |
Sůl | 0,229 g | 1,73 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů