Grilovaná zelenina s čerstvým domácim syrom

Homechef

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Grilovaná zelenina s čerstvým domácim syrom

Výborna, rýchla a veľmi chutná večera

Postup přípravy

  1. Zeleninu očistíme a pokrájame na menšie kúsky ( cuketu, farebnú papriku, mrkvu, pór, cherry paradajky,...) a opečieme ju na olivovom oleji, dochutíme morskou soľou a mletým čiernym korením, pridáme štipku kurkumy a na záver vhodíme kocku masla na zjemnenie.

  2. Vo vriacej osolenej vode krátko povaríme ošúpané stonky špargle.

  3. Tekvicové semiačka nasucho opražíme na panvici.

  4. Čerstvý syr, údený aj neúdený, nakrájame na hrubšie plátky a krátko ho opečieme na troche olivového oleja, okoreníme a posypeme mletou sladkou paprikou.

  5. Ihneď podávame.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte