Dort s kávovým a pařížským krémem

Barbora Tinglová

Dort s kávovým a pařížským krémem

Postup přípravy

  1. Bilky s cukrem michame robotem na maximum,a to tak dlouho, dokud je opravdu hooodne pevny..zjistite zkouskou,ze do snehu namocite spicku prstu a snih vam pri otoceni prstu stoji nahoru a nehne se..pak pridate olej, zloutek po zloutku,stale pri tom mixujete-uz neee uplne na maximum,a nakonec uz jen metlickou rucne mouku.

    Pekla jsem na 180°C cca 40 - 45 minut.

  2. svařit v hustou kaši a nechat do druhého dne

    Druhý den zašlehat 1 změklé máslo - dělala jsem z 1,5 dávky

  3. Na střídačku vrstvíme korpusy a krémy.

    Pomázla jsem lehce jedno patro marmeládou a pláty korpusů provlhčila rumem smíchaným s kávou. Zdobíme dle fantazie a chladíme

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte