 
																					Vaří se dlouho, ale výsledek za to stojí.
- 1h
- 3 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
| Ragú | |
|---|---|
| 250 g | 250 g | 
| rajčata sterilovaná, krájená, drcená 200 g | 200 g | 
| 4 kusy | 4 kusy | 
| 1 stonek | 1 stonek | 
| 2 kusy | 2 kusy | 
| 1 kus | 1 kus | 
| 2 snítky | 2 snítky | 
| 2 snítky | 2 snítky | 
| 1 lžička | 1 lžička | 
| 0,5 lžičky | 0,5 lžičky | 
| 300 ml | 300 ml | 
Postup přípravy
- 
																													Všechnu zeleninu nakrájíme na drobno nebo nastrouháme. Přidáme maso, koření, rajčata a trochu podlijeme vývarem. Dusíme. Čím déle, tím je ragú chutnější. Servírujeme s těstovinami. 
Makronutrienty
32%
41%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci | 
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 313 kJ | 1 118 kJ | 
| Kalorická hodnota | 74,9 kcal | 267 kcal | 
| Sacharidy z toho cukry | 4,67 g 2,03 g | 16,6 g 7,23 g | 
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,467 SVJ | 1,66 SVJ | 
| Tuky z toho nasycené mastné kyseliny | 3,92 g 2,07 g | 14 g 7,4 g | 
| Bílkoviny | 5,94 g | 21,2 g | 
| Sůl | 0,862 g | 3,08 g | 
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů

 
																							 
							 
							 
							












