VEPŘOVÝ JAZYK S KŘENOVOU OMÁČKOU A "KARLOVARSKÝ KNEDLÍK"

Oli

VEPŘOVÝ JAZYK S KŘENOVOU OMÁČKOU A "KARLOVARSKÝ KNEDLÍK"

Bohaté nízkosacharidové jídlo ve zdravé úpravě od Věry Husákové, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Jazyk omyji a očistím, dám do papiňáku s kořením, osolím a vařím podle velikosti cca 40minut.Potom zchladím a oloupu.

  2. Do vývaru přiliji smetanu, ochutím, svařím na požadovanou hustotu a ke konci přidám čerstvě nastrouhaný křen a nakrájený jazyk.

  3. Promíchám a v mikrovlnce vlním 3 minuty

    Po zchladnutí nakrájím na malé kostky,přidám1žloutek,petrželku,sůl a ušlehaný sníh.

    Promíchám, zabalím do folie a vařím 20 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte