Nutričně vyvážená lowcarb snídaně či svačina.
Více inspirace na Instagramu www.instargam.com/b_to_my_b/
- 45m
- 4 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Korpus | |
---|---|
70 g |
70 g |
30 g |
30 g |
1 kus |
1 kus |
60 g |
60 g |
1 lžička |
1 lžička |
Náplň | |
250 g |
250 g |
180 g |
180 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 kus |
1 kus |
200 g |
200 g |
Postup přípravy
-
Do mouky nalít rozpuštěné máslo a vajíčko. Po promíchání sypká směs začne hrudkovat a je možné ji namačkat do kulatého korpusu. V troubě korpusu bude stačit 7-10 minut na 180 stupňů.
-
Všechno projet tyčákem a vylít na upečený korpus, ovoce můžete přidat jaké zrovna doma máte a zpět do trouby na 180 stupňů cca 30 minut.
Makronutrienty
27%
21%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 045 kJ | 2 396 kJ |
Kalorická hodnota | 250 kcal | 573 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
10,3 g
2,54 g |
23,6 g
5,81 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 1,03 SVJ | 2,36 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
20 g
8,09 g |
45,9 g
18,5 g |
Bílkoviny | 7,97 g | 18,3 g |
Sůl | 0,105 g | 0,24 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů