Trhaná vepřová plec a cuketa s bylinkovým dipem

Lenny73

Trhaná vepřová plec a cuketa s bylinkovým dipem 1 další fotka

Moc dobrý lowcarb oběd, do teplých dní jako dělaný.

Pomalé i rychlé vaření najdete na jednom místě ↙️

https://www.instagram.com/p/CdiON7yrcYL/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Postup přípravy

  1. Vše krom masa dáme do mixéru a rozmixujeme do hladka. Maso očistíme, ponoříme do marinády a necháme několik hodin v lednici. Pak přendáme do pomalého hrnce (Salante Cuco) a pomalíme 5 hodin.

  2. Pak maso vyndáme, roztrháme a ještě prolijeme vzniklou rajčatovou omáčkou, aby bylo pořádně šťavnaté.

  3. Cuketu si osmahneme na másle z obou stran, osolíme a opepříme. Necháme vychladnout a pak promazáváme cuketu bylinkovým dipem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte