Protože takových nízkosacharidových receptů není nikdy dost, že jo :)
- 15m
- 4 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
| Těsto | |
|---|---|
|
100 g |
100 g |
|
50 g |
50 g |
|
2 kusy |
2 kusy |
|
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Eidam si nastrouháme najemno, přidáme ostatní suroviny a pořádně promícháme.
-
Uděláme si tenčí plát na pečící papír, ozdobíme semínkama a pečeme na 180°C více dozlatova. Po upečení rozřízneme na 4 části a naplníme podle chuti. .
Makronutrienty
3%
54%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 904 kJ | 590 kJ |
| Kalorická hodnota | 216 kcal | 141 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
1,03 g
0,922 g |
0,673 g
0,602 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,103 SVJ | 0,067 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
15 g
9,84 g |
9,79 g
6,42 g |
| Bílkoviny | 19 g | 12,4 g |
| Sůl | 1,5 g | 0,981 g |
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů














