Rizoto z celozrnné rýže se žampiony, kešu oříšky a jarní cibulkou

MY 3 V TOM

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

Rizoto z celozrnné rýže se žampiony, kešu oříšky a jarní cibulkou

Rizoto patří mezi rychlé večeře. Děláme ho na mnoho způsobů ve stylu „co dům dá“

Postup přípravy

  1. Nakrájenou cibuli na malé kostičky zpěníme na oleji, přidáme na čtvrtky nakrajené žampiony a restujeme cca 5-10 min. podle velikosti žampionů.

  2. Rýži uvaříme dle návodu v zeleninovém vývaru. Přebytečný vývar odlijeme.

  3. Vše smícháme dohromady, přidáme rostlinnou smetanu a servírujeme posypané kešu oříšky (které doporučuji alespoň na hodinu předem namočit do vody) a nakrájenou mladou cibulkou

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte