
Jednoduchá, rychlá příloha.
- 15m
- 2 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
6 stonků |
6 stonků |
200 g |
200 g |
2 lžíce |
2 lžíce |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Řapíkatý celer a žampiony pokrájíme. Na olivovém oleji (nebo másle) orestujeme nejdříve žampiony, pak přidáme i řapíkatý celer a ještě zarestujeme - zelenina by měla být na skus. Osolíme dle chuti.
Makronutrienty
29%
23%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 375 kJ | 0 J |
Kalorická hodnota | 89,7 kcal | 0 cal |
Sacharidy
z toho cukry |
4,42 g
0,163 g |
0 g
0 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,442 SVJ | 0 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
7,21 g
1,16 g |
0 g
0 g |
Bílkoviny | 3,54 g | 0 g |
Sůl | 20,2 g | 0 g |
Alergeny
- 9. Celer a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů