Paleo focaccia z květáku s vůní Itálie

Marie Hloušková, RUTINA.cz

Účastní se soutěže: Vypečené dobroty

Paleo focaccia z květáku s vůní Itálie

Postup přípravy

  1. Květák jsem rozmixovala v kuchyňském robotu na konzistenci kus kusu a povařila ve vodě cca 5 minut. Následně jsem jej slila přes utěrku a sítko a po vychladnutí jsem skrze utěrku vymačkala přebytečnou vodu z květáku tak, jako ukazuji v receptu na květákovou pizzu ZDE.

  2. Ostatní ingredience smíchám dohromady a přidám květák zbavený vody.

    Do plechu (35 cm x 25 cm) dám pečící papír a propracované těsto rozetřu na papír.

    Ostatní ingredience smíchám dohromady a přidám květák zbavený vody.

Do plechu (35 cm x 25 cm) dám pečící papír a propracované těsto rozetřu na papír.
  3. Vršek ozdobím rozmarýnem, pokrájenými olivami, nasekanými sušenými rajčaty a pokapu olivovým olejem.

    Vložím do předem vyhřáté trouby na 210°C a peču 25 minut.

    Nadýchaný chléb mašlovačkou potřu olivovým olejem smíchaným s prolisovaným česnekem, nechám vychladnout a nakrájím.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte