Jednou za čas přijde vhod i nízkosacharidová slaná svačina, a to obláčkové sendviče rozhodně jsou!
Více inspirace na Instagramu www.instargam.com/b_to_my_b/
- 22m
- 4 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
3 kusy |
3 kusy |
100 g |
100 g |
1 špetka |
1 špetka |
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
Postup přípravy
-
Žloutky rozmixuji se sýrem. Z bílků a prášku do pečiva vyšlehám sníh. Žloutkovou směs smíchám se sněhem, dosolím a na pečící papír udělám osm kopiček (na 2 plechy, protože z kopiček se stanou placičky a na jenom plechu by se z placiček stala jedna velká placka). Peču na 170 okolo 20min, než začnou zlátnout.
-
Plním Philadelphií, šunkou, sýrem, ledovým salátem, okurkou, rajčetem, cibulí a lehce máznu hořčicí.
Makronutrienty
7%
49%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 644 kJ | 430 kJ |
Kalorická hodnota | 154 kcal | 103 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
1,69 g
0,329 g |
1,13 g
0,22 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,169 SVJ | 0,113 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
10,7 g
5,03 g |
7,17 g
3,36 g |
Bílkoviny | 12 g | 8 g |
Sůl | 0,827 g | 0,553 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů