LowCarb SALKO

Mirka Litvanová

Účastní se soutěže: Jíme dobře

LowCarb SALKO

Zdravější nízkosacharidová (LC) verze oblíbeného Salka. Použijte jako běžné Salko, čili do krémů, na pohár, nebonařeďte rumem a máte vaječný koňak:)

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience přivést k varu (nepřilnavá pánev), pak maličko snížit plamen, vařit do zhoustnutí. Po celou dobu vaření míchat, ze začátku méně, na konci opravdu stále. Při konzistenci husté kaše přelít do připravené sklenice (po chladnutí ještě trochu zhoustne).

    Pokud chcete dobrý výsledek, rozhodně nezaměňujte za jiné sladidlo. Například erythritol se vysráží a vytváří krystalky.

    Všechny ingredience přivést k varu (nepřilnavá pánev), pak maličko snížit plamen, vařit do zhoustnutí. Po celou dobu vaření míchat, ze začátku méně, na konci opravdu stále. Při konzistenci husté kaše přelít do připravené sklenice (po chladnutí ještě trochu zhoustne).
Pokud chcete dobrý výsledek, rozhodně nezaměňujte za jiné sladidlo.  Například erythritol se vysráží a vytváří krystalky.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte