Losos se salátem z růžičkové kapusty

Adéla Kábelová

Losos se salátem z růžičkové kapusty

Postup přípravy

  1. Lososa orestujeme na pánvi na olivovém oleji.

    Na salát si nejdříve odkrojíme konce růžičkové kapusty, omyjeme, překrojíme napůl a nakrájíme na drobné proužky.

    Na pánev dáme olivový olej a přidáme kapstičky, minutku zarestujeme a pak přidáme jablko, které nastrouháme nahrubo na struhadle. Osolíme, opepříme a restujeme. Trvá to chviličku, max 5 minut. Jde o tom, aby kapusta nebyla tuhá, ale aby měla stále hezkou zelenou barvu. Stačí opravdu chvilička do ovadnutí. Pokud se nám to připaluje, můžeme přidat malinko vody a třeba i chvíli podusit pod pokličkou

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte