HOVĚZÍ ZNOJEMSKÁ S KONJAK RÝŽÍ

Oli

HOVĚZÍ ZNOJEMSKÁ S KONJAK RÝŽÍ

Oblíbená klasika nízkosacharidově :)

Děkujeme Věře Husákové za recept :)

Postup přípravy

  1. Maso nakrájím na plátky, nakrojím, naklepu, osolím a opepřím, obalím v lupinové mouce, na sádle opeču a vyndám do misky.

  2. Do výpeku dám 2/3 slaniny a osmažím na ní cibuli, přidám 3 pokrájené okurky, hořčici, zarestuji, vrátím maso, zaliji vývarem a dusím do změknutí.

  3. Vyndám maso, omáčku umixuji.Vedle na pánvi nechám opražit slaninu, přidám zbytek nakrájených okurek a chvíli je také opeču, přidám do omáčky a vařím ještě 10 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte