- 4h:15m
- 10 kusů
- jednoduché
Potřebné suroviny
Korpus | |
---|---|
180 g |
180 g |
20 g |
20 g |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
2 lžíce |
2 lžíce |
100 ml |
100 ml |
1 špetka |
1 špetka |
přírodní sladidlo (xylitol, erythritol, stévie) 1 g |
1 g |
Na ozdobu | |
puding s příchutí vanilky, prášek 1 kus |
1 kus |
500 ml |
500 ml |
přírodní sladidlo (xylitol, erythritol, stévie) 1 g |
1 g |
30 g |
30 g |
Postup přípravy
-
Jako první si uvaříme klasický puding a necháme vychladnout.
-
Všechny ingredience na korpus smícháme. Nalijeme na pečící papír a pak pomalu po lžících nanášíme puding. Nahoru jsem dala nasekané mandličky, ale můžete tam dát cokoliv, ovoce, čokoládu, nebo prostě jen tak.
-
No a šup s tím do trouby na 180°C asi na 30 minut.
-
Potom necháme dobře vychladit v lednici, aby pudink pořádně ztuhl. Hotovo.
Makronutrienty
63%
19%
Čeho | na 100 g | na 1 kus |
---|---|---|
Energetická hodnota | 821 kJ | 795 kJ |
Kalorická hodnota | 196 kcal | 190 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
25,6 g
3,2 g |
24,7 g
3,1 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 2,56 SVJ | 2,47 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
7,29 g
3,09 g |
7,05 g
2,99 g |
Bílkoviny | 7,73 g | 7,48 g |
Sůl | 0,15 g | 0,146 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů